måndag 5 januari 2009

Uppdatering (igen..)

Så, nu är glada julen slut, slut, slut..
Jösses vilken månad det varit! Inte nog med en butik att sköta, nej en massa budgetar, familj och annat otyg också! Men allt har iaf funkat smidigt. Butiken ser visserligen ut som crap, gapar stora hål i sektionerna efter extremt aggresiv shopping och vi ligger efter med julrean.. Budgeten är det väl lite sisådär med, ska sätta mig imorgon och räkna lite på timmarna.. =( Men jag troriaf att vi lyckades med målen jag satte upp! Weeee!! =D

Familjen mår bra, dottern är glad efter julen då hon äntligen fick en egen Nintendo Wii (nu har vi 2..) och maken har börjat tokdeffa inför sommaren. Lite lustigt faktiskt, han räknar kalorier och gud vet vad på löpande band.. Undrar bara hur länge han orkar. Jag har dessutom lyckats gå ner 5 kg innan jul (ingen tid att äta lunch), och lyckades gå upp 2 av dem igen under nyår när jag var ledig i två hela dagar..

Spelandet ligger nära på is, fick visserligen en släng av gamla Rockbandfebern och spelade tills jag fick ont i handleden igår kväll. Men det var det värt! Ska ta tag i en hel del nu när det börjar bli normalt igen, AnimalCrossing Wii, FireEmblem DS och Gears of War2 360 är mina första prioriteringar.

Julbilder kommer inom kort.

Inga kommentarer: