tisdag 14 oktober 2008

Uppdatering igen.. =(

Men det är ju faktiskt riktigt löjligt att man inte ska hinna med att sätta sig framför datorn ibland.. Jobbade visserligen 208h förra månaden så jag har haft häcken full.

Nåväl, vad har hänt sen sist?

Det största (och helt klart roligaste) var ju självklart Game konfreransen 8-10 oktober. Jösses vad kul det var! 62 butikschefer från skandinavien, våra regionschefer och personalen på huvudkontoret minglade, spelade, diskuterade, partade och hade så himlans kul! Det bjöds på galamiddag med prisutdelning, spelutvecklare med goodiebags (jag fick Little Big Planet, Saints Row, Mirrors Edge, Midnight Club La, Lips, FarCry2, Gears of War 2 och Guitar Hero World Tour), maskerad och tävlingar..

*ser nu när jag läste igenom förra meningen att den faktiskt inte riktigt stämmer, Mirrors Edge, MC La, FarCry2, GoW2 och GH-WT har jag faktiskt inte fått i handen än, men snart så! =D*


Och när vi ändå är inne på spel (otippat!?) så måste jag ju bara nämna att Little Big Planet är årtiondets spel. Endast den titeln är värd att skaffa en PS3:a för.. Det har redan gått så långt att jag ibland drömmer mig bort och funderar på hur man bäst ska fästa en låda dynamit eller smartaste sättet att maskera en fallucka.. Och jag menar, Kolla bara! Denna gjorde jag imorse (jag var faktiskt ledig för en gångs skull..)! Det är 4 helt oberoende av varandra banor som inte är allt för kluriga att fixa till. Jösses, jag är en nörd!


Det enda jag går omkring och är sur över är att psn (playstation network) inte är online med LBP än..

Nä, nu ska jag lägga julschema! Kul..

Uppdatering 15/10 Åh ja just ja, Copyright mig! Gud nååååde den som kopierar mina banor... =D

2 kommentarer:

-Anne- sa...

Man kan säkert inte ens ha tråkigt på en sådan konferens. Kul att få så många spel också. Jag ska nog själv köpa Saints Row snart.

Illyria sa...

Haha nä det går inte att ha tråkigt.. Inte ens under Ubisofts 16 minuters långa presentation av deras 11 kommande Imagine-spel (som alla är djävulens påfund och inte borde spelas av någon..) hade jag tråkigt.

Saints Row är GTA på crack! =D

Gary Busey är frontmannen i deras trailers, sök på Youtube och fnissa ett tag vettja! =D
Allt väl annars?