torsdag 1 maj 2008

Liberty City.. Where dreams come true.

Ja jävlars vad bra GTA IV är! Staden pulserar, regnet smattrar på bilen, lamporna glittrar i natten, reklamen är underbar, radiopratarna är lika sjuka som vanligt, gps-en fungerar klockrent och jag purrar som en nöjd kattunge.. IV är allt som de tidigare delarna var. Fast bättre.

Jobbade lite extra i måndags och ringde runt till alla förhandsbokningar, så vi visste hur många som skulle komma och köpa sitt spel dagen efter. När jag satt där kom jag fram till att jag var den enda tjejen som stod med på listan.. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det.

Uppdatering 18 maj..
GTA IV slår mig fortfarande med häpnad, kommer på mig själv med att skratta högt många gånger..
Däremot blir jag riktigt förbannad på föräldrar som kommer in till mig och köper spelet åt sina 10-åringar, är det ren ignorans eller fattar dom inte vad det är de sätter i sina barns händer?? Jag är 31 år, jag FÅR spela GTA IV enligt PEGI (Pan European Game Information), är man 10 kan det gå åt skogen. Skärpning alla föräldrar, 18-års spel har en åldersgräns av en anledning!

2 kommentarer:

-Anne- sa...

Ja visst är det konstigt att man inte respekterar åldersgränserna! Är det månne så att majoriteten människor fortfarande tror att spel bara är något för barn, och inte fattar att många spel idag är till för vuxna?

Har också suttit och skrattat gott till GTA - den där Brucie-figuren är för skön... =D

Illyria sa...

Ja, jag säger inte så mycket om en 17-åring kommer och vill köpa GTA, ber personen ifråga att hämta en förälder och sen är det inte så mycket med det. Men som sagt, när föräldrar till yngre barn kommer och inte vill förstå känns det riktigt tungt ibland. Det är egentligen inte det meningslösa våldet, utan mer drog-glorifieringen och prostitutionen jag stör mig på..
Haha Brucie är bara bäst! =D